Wat een ongelofelijk gek/maf/idioot/leuk/spannend/huilen met de pet op seizoen was 2020/2021! Denk dat iedereen in de wereld zijn eigen “corona” versie kan maken, maar ik denk dat leuk anders is. Het voordeel van een pandemie is dat je dingen kunt omgooien en enorm kunt nadenken wat je als coach nog wilt en vooral wat je nog te bieden hebt. Ik, als coach heb er voor gekozen om te gaan werken met jonge dansers die enorm leergierig zijn in dans. Die een hoop andere leuke dingen laten voor dans, die zelfstandig zijn en tegen een stootje kunnen. Die makkelijk in omgang zijn met de coaches en met andere dansers. Zodat ik als coach meer vrijheid heb om meer te kunnen leren (opleiding kunnen volgen) en daarmee mijn dansers sterker kan maken.

Het huidige MK dansteam is een groep van 11 dansers (maximaal 12 dansers) die dus enorm leergierig zijn. Ik als coach kan hier zoveel mooie choreografieën mee maken omdat deze groep aan elkaar gewaagd is. En dat is wat ik wil als coach, een groep dansers die alles uit de onderste kan haalt om een prachtig resultaat neer te gaan zetten.

Mijn passie voor dans was door vele omstandigheden naar een laag pitje gegaan, maar door nieuwe keuzes te maken! I am on FIRE!!! MK Diamonds ELITE 2021/2022 zal gaan schitteren aankomend seizoen.

Dansers:

Chloe-Romy-Femke-Stacey-Cato-Lotte-Lindsay-Nina-Willemijn-Kaya-Emily

Headcoach: Merel

Assistent Techniek: Chloe

Assistent zakelijke zaken: Kimberley

Assistent back up: Romy