Afgelopen zondag 26 mei 2019 hadden 4 teams, 1 solo en 1 duo zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioen Schappen We Know You Can Dance in Beverwijk.

Door aan het meedoen met voorrondes en een top 3 plek weten te bemachtigen kom je in de finale. Op finales staan alle beste teams, solisten en duo’s tegen elkaar te strijden met hun danschoreografie, danspassie en danstechniek. Aan de juryleden laat je voor de laatste keer zien wat je kunt, daarna volgt de beslissing.

Wat was het spannend… en wat heeft iedereen het goed gedaan! Om alleen al de finales te behalen is al een hele prestatie. Er zijn zoveel goede coaches, teams en dansers in Nederland, een plekje op het ere plaatsje (1, 2 of 3) gaat dan ook niet zo gemakkelijk.

Onze showgroep 123 break is 2e geworden! En wat zijn wij trots op deze meiden! Gebikkeld in de lessen, meerdere aanpassingen qua formaties, ups en down’s en dan zo een top prestatie neerzetten! Gefeliciteerd kanjers! Met 88,9 punten.

Onze Jazzgroep MK Dance Dance Company is Nederlands Kampioen 2019 geworden! Wat een toppers! Deze groep heeft al diverse titels op hun naam staan. Wij gaan vooral door met wat we doen en blijven leren van alle jury feedback en tips. Gefeliciteerd ladies! Met 103,2 punten de hoogste score van teams die op het NK hebben gestaan!

Onze Jazzgroep Senseless mag zich ook Nederlands Kampioen 2019 noemen! Wat een power en energie op het podium. Een heftig maatschappelijk thema wat zij telkens weer opvoeren. Dit dragen zij op aan alle nabestaanden die iemand heeft verloren in de shootings over de hele wereld. De notes van de jury leden waren dan ook weer ontzettend goed. Net zoals MK Dance Company op het EK 2019 te horen kreeg dat de choreograaf ontzettend goed werk heeft afgeleverd heeft Senseless dit nu ook ontvangen! Gefeliciteerd dames! Met 103,1 punten op het NK.

Chloe Kruisbergen mag zich ook weer Solist Nederlands Kampioen 2019 noemen! Wat een power op het podium, wat een gave woorden van de juryleden. Met de allerhoogste score van het hele NK 2019, maar liefst 107,2 (omg…) Gefeliciteerd Chloe!

Jazz groep Dare 2 Live helaas niet in de prijzen gevallen, maar wel erg mooi gedanst en een mooi jury rapport. Als 5e zijn zij geplaatst op het NK 2019! En daar kun je trots op zijn. 92,2 punten.

Duo Lotte en Froukje zijn ook als 5e geplaatst met 88,4 punten. Was weer mooi om jullie samen te zien op het podium.

Liefs MK