Techniek klas

Vertel ons hoelang je wilt dat deze klas duurt en hoe vaak je wilt dat wij langskomen. Als je ons van tevoren doorgeeft wat je precies wilt dan maken wij een werkplan. Wij maken de lessen leuk, leerzaam met nieuwe en uitdagende techniek drills. (Showdance, Jazz/Modern, Pom en Ballet).

Dans combinaties

Als je opzoek bent naar korte danscombinaties voor jouw team zoek dan niet verder en laat ons komen. Wij dagen je dansers uit zodat ze uit hun comfort zone komen. De perfecte workshop voor teams die een uitdaging willen en met nieuwe energie samen verder kunnen. (Showdance, Jazz en Pom).

Cleaning

Het coachen van teams, duo’s en solisten is een hele opgave. Als vaste coach ben je bezig om jouw dansers het beste uit zichzelf te halen zodat de routine perfect uitkomt zodra zij het podium op gaan. Op een punt kan het zijn dat je als coach niet meer ziet wat je kan verbeteren, of jouw dansers zijn gewend geraakt aan je tips en tops en je ziet dan weinig resultaat na de vraag. Het laten komen van een externe coach die jouw dansers niet kent kan een intense cleaning komen doen in jouw routine. Als wij klaar zijn met onze positieve tips en tops kan je verder en ben je klaar voor de wedstrijd.

Choreografie

MK verzorgt choreografie voor alle leeftijden/dansniveau. Onze wedstrijd of voorstelling choreografieën maken wij voor groepen, duo’s en solisten. Wij werken met levels, transities, formaties en vloerwerk. Wij zijn gespecialiseerd in Showdance, Jazz en Pom.

Fixing some dance parts

Loop je vast op een deel in je routine dat je aangepakt wil hebben? MK is er om te helpen! Formaties, Choreografie of cleanen. Jouw routine is klaar voor de wedstrijd wanneer MK weggaat.

Videohulp

Stuur ons je video van jouw routine en MK geeft je tips en tops over de muziek, choreografie, gebruik van ruimte en de uitvoering. Dit is een goed alternatief dan de traditionele in-person cleaning.